14 stycznia w zaprzyjaźnionym serwisie www.jaworznianin.pl ukazał się artykuł Dawida Serafina o naszym forum
Zobaczcie, przeczytajcie...
A redakcję jaworznianina zapraszamy do udziału w naszych dyskusjach i do prezentacji swoich zdjęć.
Oglądają nas nie tylko w Jaworznie.
Krótki wyciąg ze statystyk, mówiący w jakich miastach internauci już oglądali forum,
Jaworzno, Warsaw, Katowice, Mikolow, Pszczyna, Cracow, Orzesze, Myslowice, Siemianowice Slaskie, Czeladz, Chorzów, Sosnowiec, Tychy, Imielin, Ruda Slaska, Bytom, Gliwice, Czestochowa, Zabrze, Wroclaw, Pyskowice, Kielczow, Bielawa, Lacznik, Chrzanów, Bydgoszcz, Zory, Torun, Chelmek, Rotterdam, Swietochlowice, Dabrowa Gornicza, Cieszyn, Bielsko-biala, Ruda, Gdów, Walbrzych, Klomnice, Opole, Siewierz, Olkusz, Jastrzebie Zdroj, Wadowice, Prudnik, Zator, Oakland, Rybnik, Kraków.
==========
Jeszcze dobrze w ubiegłym tygodniu forum nie ruszyło, a już zadzwoniła do mnie Pani Ania Zielonka z Dziennika Zachodniego i wypytała o forum. Co, jak, gdzie i dlaczego.
Wprawdzie nagadałem się sporo, a zostało tylko parę zdań, ale trzeba zrozumieć ograniczone możliwości gazety - miejsca niestety tam bardzo mało.
W piątek, 8 stycznia Dziennik Zachodni się ukazał i w dodatku jaworznickim można było znaleźć taką notkę. Wyciąłem mały fragment niezwiązany z forum Myślę, że zostanie mi to wybaczone.
Swoją drogą do takiego artykułu przydałoby się zdjęcie grupowe wszystkich forumowiczów
_________________ Po pierwsze, nie zamierzam dyskutować z debilami...
Gość Jeśli komentujesz zdjęcia, uzasadnij swoją opinię. To za mało, jeżeli napiszesz, że zdjęcie jest świetne, albo złe - to nic nikomu nie mówi.
Pisz więcej, nie bądź bierny !
ale info o notce z jaworznianin.pl to trzeba było w nowym poście, bo tak to niezauważona by przeszła
sam zauważyłem tylko przez to, że właśnie o niej chciałem napisać
ale info o notce z jaworznianin.pl to trzeba było w nowym poście, bo tak to niezauważona by przeszła
sam zauważyłem tylko przez to, że właśnie o niej chciałem napisać
Ależ przeceiż rzuca się w oczy na pierwszej stronie !
P.S warto sobie ustawić w ulubionych nie główną stronę forum, tylko portalu czyli adres www.foto.jaworzno.info.pl albo łamane przez /portal.php a nie index.php. Na głównej stronie jest wszystko, co najbardziej przydatne, linki, nowe zdjęcia, nowe tematy, tematy nieprzeczytane itp.
_________________ Po pierwsze, nie zamierzam dyskutować z debilami...
Gość Jeśli komentujesz zdjęcia, uzasadnij swoją opinię. To za mało, jeżeli napiszesz, że zdjęcie jest świetne, albo złe - to nic nikomu nie mówi.
Pisz więcej, nie bądź bierny !