Wprawdzie mnie nazwa "FOTO-DEJ" się nie podoba, bo mamy polskie słowa, ale nie zmienia to faktu, że impreza fantastyczna - sam w niej raz ( niestety tylko raz ) uczestniczyłem - relacja z jaworznickiej jej edycji znajduje się TUTAJ , a GALERIA TUTAJ JEDNA ...i...
Nastęny FOTO DEJ, jak donosi jaworznianin.pl odbędzie się 17 kwietnia w katowickim Spodku ! Więcej o imprezie na www.jaworznianin.pl
Kto się wybierze? Zapewne o szczegółach napisze nam Marek Iwaniszyn... Czekamy...
_________________ Po pierwsze, nie zamierzam dyskutować z debilami...
Gość Jeśli komentujesz zdjęcia, uzasadnij swoją opinię. To za mało, jeżeli napiszesz, że zdjęcie jest świetne, albo złe - to nic nikomu nie mówi.
Pisz więcej, nie bądź bierny !
Cała hala, zaplecze, infrastruktura, rzeczy niewidoczne dla nikogo, oprócz nielicznych.
Poza tym, podejrzewam, że na planie pojawią się modelki i inne atrakcje. Warto mieć choćby koszulkę foto deja , spotkać się z całą rzeszą szaleńców z aparatami itp, itd
Gość Jeśli komentujesz zdjęcia, uzasadnij swoją opinię. To za mało, jeżeli napiszesz, że zdjęcie jest świetne, albo złe - to nic nikomu nie mówi.
Posiadany aparat:: Kodak Easyshare z8612 IS i 3,2 MPX
Wysłany: 2010-03-30, 21:15
Alex co do tej koszulki to dają za darmo ? Ja się wybiorę, są duże szanse. Ale czy ja dobrze przeczytałem, że to jest od godziny 10 do 13. Tylko 3 godziny?
Paweł podaj fałszywe dane, ogól się na łyso i cie nie poznają
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2010-03-30, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Za darmo dawali. Mam nawet jeszcze nie rozpakowaną. NÓWKA !
Posiadany aparat:: Kodak Easyshare z8612 IS i 3,2 MPX
Wysłany: 2010-03-30, 21:45
Myślę, że niepełnoletnich też wpuszczają U mnie nowe rzeczy nie wytrzymają dłużej niż godziny. Chociaż mam z 2008 batonik i jakoś nie mam ochoty go zjeść
Wystarczy zarejestrowac się na stronie MMSilesia i kliknąć link "Polecam" do którego poprowadzi opis na stronie i instrukcje. To wszystko. MoŻna w tym momencie uznać się za zapisanego.