Wysłany: 2010-03-02, 13:58 Jaworzno w oczach Szkoły Widzenia
Artykuł o wernisażu prac "Szkoły Widzenia" i o premierze albumu "Jaworzno" będącego zbiorem prac uczestników zajęć prowadzonych przez Profesora Jakuba Byrczka, można przeczytać TUTAJ
Jaworznicka "Szkoła Widzenia", działająca przy Miejskim Centrum Kultury i Sportu w Jaworznie, ma zaszczyt zaprosić wszystkich miłośników fotografi na wernisaż swojej kolejnej wystawy zbiorowej , której tematem tym razem stało się miasto Jaworzno. Wystawa jednocześnie promuje wydawnictwo, które powstało w wyniku wspólnego projektu "Szkoły widzenia", MCKiS-u oraz władz miasta Jaworzna. Wernisaż odbędzie się w czwartek , 04.03.2010 r. w MCKiS w Jaworznie przy ul. Mickiewicza, o godzinie 19-00. Serdecznie zapraszamy.
Lista autorów: Justyna Bajgrowicz, Karolina Bociąga, Jakub Byrczek, Katarzyna Guzik, Tomasz Huniak, Paweł Jędrusik, Krystian Kaczka, Jakub Kaszuba, Dariusz Kowalczyk, Paulina Kowalik, Ryszard Klimek, Patrycja Miler, Mirosław Miranowicz, Wojciech Piechocki, Joanna Pieczara, Krzysztof Sowa, Paweł Smalcerz, Marek Szuler, Kamil Wola, Grzegorz Wosik, Witold Woźnica, Piotr Jamroz
KTO SIĘ WYBIERA !!!???
_________________ Po pierwsze, nie zamierzam dyskutować z debilami...
Gość Jeśli komentujesz zdjęcia, uzasadnij swoją opinię. To za mało, jeżeli napiszesz, że zdjęcie jest świetne, albo złe - to nic nikomu nie mówi.
Pisz więcej, nie bądź bierny !
Przecież sam sobie jej nie wymyśłiłem, a komunikat jest nadesłany do mnie przez jednego z uczestników Szkoły Widzenia. Masz lepsze wiadomości, to się nimi podziel, bo taki post niczego nie wnosi ...
Gość Jeśli komentujesz zdjęcia, uzasadnij swoją opinię. To za mało, jeżeli napiszesz, że zdjęcie jest świetne, albo złe - to nic nikomu nie mówi.
Ale ja nigdzie nie napisałem, że jest wyssana z palca i nie chcę nic wnosić, tylko poznać źródło informacji, żeby móc ją naprostować. W liście brakuje Piotra Jamroza, czyli mnie.
Skoro są błędy, czy niedopatrzenia, to już nie moja wina. Ja mogę poprawić błędy ortograficzne, ale braków i błędów w nazwiskach niestety nie poprawię, bo ktoś mi nadesłał tę listę, a skoro tak, to nie mam innego wyjścia, jak potraktować ją jako dokładną.
Jak się uda to po kursie o 16 można iść. a co do informacji na temat fotografów to na stronie Jaworzna tez podali listę niekompletną z tego co piszecie: SZKOLA WIDZENIA
Wernisaż jest o godzinie 19.00 !
A nie o 18.00, jak podane było wcześniej.